Search
вторник 12 ноември 2019
  • :
  • :

Професионалното почистване – идеалното решение за бъркотията след партита

Купоните до късно – всеки ги обича, но не и когато афтърпартито завършва с доза сутрешно кафе и силно главоболие, защото се чудите как да вкарате малко ред в  хаоса от снощи! И чистенето започва, но сякаш няма край! Вече не е необходимо да се тревожите за това, решение има! Само сега с едно обаждане може да се възползвате от най-новата услуга – професионално почистване след партита. Служителите имат дългогодишен опит с предизвикателства от подобен характер, даже могат да реагират при извънредни ситуации или през почивни дни със същата експресна бързина и отзивчивост. С какво още ще ви изненадат ли?

 

почистване от borivan

 

Почистване по домовете

Фирмата за почистване предлага много изгодни отстъпки от стандартната цена за редовните абонати! Тази опция е подходящо решение за проблемите с хаоса през уикендите, особено след натоварената  с купони програма! Към основния списък с услуги спада почистването на черната и бялата техника, на вратите и на мебелите. Служителите ще се погрижат и за малките акценти в интериора, които домакините често пропускат.  Такива са осветителните тела, первазите и пространството зад радиаторите.

Клиентите могат да се възползват и от почистване на банята! Санитарните помещения се поддържат чисти изключително трудно. Влагата създава наистина благоприятна среда за развитието на всякакви бактерии и плесени, защото се просмуква навсякъде, най-вече във фугите. Клиентите се нуждаят  от надежна защита. Неслучайно професионалистите използват напълно безвредни, но изключително ефективни препарати, които елиминират всички замърсявания в дълбочина и полират нежно повърхността.

 

Почистване на офиси

Офис пространството в много случаи създава представата за имиджа на фирмата и на собственика, затова трябва да бъде идеално организирано. Служебните партита помагат доста  за сплотяването на  екипа или за укрепването на бизнес взаимоотношенията между партньорите. Разбира се, след коктейла остава голяма бъркотия! Фирмата за почистване има готовност да реагира при извънредни ситуации! Специалистите работят с високотехнологично оборудване, което им позволява да третират петната по меките мебели и меките подови настилки на място. Процедурата съчетава няколко етапа, за да се постигнат отлични резултати. Първо се уточнява вида и степента на замърсяванията, след това се нанася специален препарат и накрая се извлича мръсният разтвор. Тапицерията се подсушава с микрофибърна кърпа, а подовото покритие изсъхва за около 8 часа. Този метод за сухо почистване има доста предимства пред машинното пране на килими в специализиран център, защото почистващата апаратура е мобилна и клиентите спестяват от транспортни разходи.  По-щадящ е за някои настилки, които изискват определен начин на сушене, а пряката слънчева светлина може да изсветли цветовете. Експертите по почистването контролират старателно целия процес!

 

почистване от borivan

 

Зелено почистване

Почти всички препарати за масова употреба съдържат етикет с инструкция за работа и с още повече предупреждения за химичния им състав. Ефективни, но и също толкова опасни, особено за хората с алергии. Служителите по почистването използват само детергенти, които отговарят на всички изисквания за екологичност на продукта и едновременно с това са преминали успешно всички тестове за антибактериалност и антиалергичност. Фирмата за почистване не прави компромиси със здравето на клиентите за сметка на качественото обслужване, напротив, умело съчетава двете тенденции в практиката си. Разбира се, за да задоволи всички очаквания на своите абонати, екипът по хигиенизирането предлага изцяло нова услуга, наречена Зелено почистване. Това предложение следва успешно концепцията за чистота с естествени препарати. Ефектът е поразителен и по нищо не отстъпва на химичните разтвори, стига тези вещества да се прилагат правилно! Понякога абразивните вещества, като сода бикарбонат, могат да надраскат гладките повърхности, докато оцетната киселина  пък лесно прониква през порите на мрамора и наранява декоративния му слой. Служителите по почистването знаят как да третират всеки детайл от обзавеждането!

В определени случаи идеята за зеленото почистване трябва да се комбинира  с някои практики от стандартното обслужване, за да даде оптимални резултати. Мозайката е вид настилка от натрошени камъни и парчета цимент, която се обработва фабрично. Специалистите по почистването могат да върнат блясъка й и да запазят този ефект по-продължително време. Първо се използва специален препарат за премахването на стари вакси и полировки, отстраняват останалите замърсявания в дълбочина с помощта на естествени разтвори и накрая полагат полимерна емулсия!

Професионалното почистване е идеалното решение за всяка ситуация! Вече нямате причина да пропуснете служебно парти, когато всички разчитат на вас да го организирате, да се смущавате от внезапната визита на непредвидени гости или да се притеснявате  от бъркотията вкъщи след снощния купон, защото хигиенизиращият екип очаква вашето обаждане! Доверете се на експертите по чистотата!

 
Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *